Хімчистка
меблів, килимів, матраців

Дізнайтесь вартість хімчистки

Послуги з хімчистки меблів, килимів, матраців

За роки служби предмети побуту втрачають чистоту. Неприємний запах і складні плями псують настрій і викликають дискомфорт. Викидати м’які меблі шкода. Привести їх в порядок своїми силами не виходить. Професійна виїзна хімчистка у Хмельницькому усуває цю проблему. Фахівці клінінгової компанії “Анди” в процесі роботи використовують якісну хімію для дезінфекції та видалення плям. Чистка виробів виконується за допомогою сучасного обладнання. Клінінг-сервіс здійснюється у вас вдома. Аби позбавити предмети меблів від побутових забруднень, їх не потрібно нікуди везти.

Хімчистка
меблів

КК “Анди” спеціалізується на послугах чищення м’яких меблів та може впоратися з будь-яким типом забруднення. Чистимо дивани, стільці, штори, драпірування та все, що оббито, використовуючи високотехнологічні технології. 

Хімчистка
килимів

КК “Анди” спеціалізується на послугах чищення килимів та килимових покрить усіх видів та може впоратися з будь-яким типом покриття. 

Хімчистка
матраців

Ми ніколи не економимо на обладнанні та миючих засобах, і завжди використовуємо тільки перевірену техніку та інвентар для чищення від провідних світових виробників.

Ціни на хімчистку меблів, килимів, матраців

Ціни на хімчистку не високі, дозволити її собі може практично кожен. Проводьте час так, як вам хочеться, а не так, як цього вимагає прибирання. Не витрачайте час на боротьбу з пилом та брудом, довірте цю справу професійній команді.

  • до 50 м2 від 70 грн./м2
  • від 50 м2 від 60 грн/м2
  • хімчистка у цеху від 60 грн/м2
  • + доставка, обидві сторони 200 грн.

Дізнайтесь точну вартість хімчистки

  • Дитячий 500 грн.
  • Полуторний 1000 грн.
  • Односпальний 800 грн.
  • Двоспальний 1300 грн.
  • Євро 1500 грн.

Замовте хімчистку меблів, килимів, матраців

На кожному сайті будь-якої клінінгової компанії ви побачите масу міркувань про пилових кліщів та інші незручності. Ми не будемо повторюватися, просто скажемо, що спати на брудному дивані неприємно, шкідливо та не зручно. А далі вже вирішувати Вам.

Поширені запитання:

Все залежить від виду замовленої послуги, ступеня забрудненості  та кількості задіяних працівників. 

Оплата здійснюється готівкою, безготівкою або на розрахунковий рахунок.

Так, ми прибудемо на об’єкт через 2 години після замовлення та приведемо приміщення до ладу.

Прибирання – наша робота, ми беремося навіть за занедбані випадки. Генеральне або спеціальне прибирання допоможуть упорядкувати житло. Клінери використовують 58 секретних ноу-хау по боротьбі з плямами.

Так, клінінгові послуги надаються будь-якого дня тижня.

ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ? Залишіть свої контакти, щоб наш фахівець із Вами зв'язався